Kurser & träning

Alla våra kurser arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.

Alla är välkomna vi tar emot alla hundar, oavsett ras eller storlek.

Löptikar är välkomna på alla våra kurser.

Ålder anges oftast i kursbeskrivningen.

Vaccinerad hund är ett krav för att kunna gå kurs.

Kurspris anges i kursbeskrivningen, anmälan är inte komplett innan du har betalat. Betalning senast 2 veckor innan kursstart på bankgiro 5190-1262.

Medlemskap i Kumla brukshundklubb är obligatoriskt för alla kurser.

Frågor maila till:

utbildning@kumlabk.se

eller ta kontakt med kursinstruktören.

HÄR anmäler du dig till alla våra kurser och arrangemang:

Träning

Allmän träning
På torsdagar och söndagar är det allmän träning då är det inga kurser vid klubben.
Ibland infaller tävlingar på träningsdagarna. För mer info se i kalendern.
Kolla gärna på vår Facebookgrupp för tips och kontakt med andra medlemmar, Kumla Brukshundsklubbs Anslagstavla.

Träningsgrupp
Vill du och några vänner starta en studiecirkel eller träningsgrupp?
Genom vårt samarbete med Studiefrämjandet kan vi bedriva träning eller utbildning i cirkelform. Antingen som studiecirkel tex utifrån en bok, eller som träningsgrupp med ett specifikt mål inom någon gren.

Ta kontakt med utbildningsgruppen om ni vill ha hjälp med att starta en studiecirkel.

Träningsgruppen har möjlighet att kvittera ut en tagg till klubbstugan. Man får också
del av de pengar som Studiefrämjandet betalar till klubben. Pengarna kan inte tas ut i kontanta medel utan man får omvandlas till tex. inköp av träningssaker, böcker, hallhyra eller instruktörsarvode.

Mer information om tagg se styrelse & grupper.

Vid eventuella frågor maila: utbildning@kumlabk.se