Välkommen till Kumla brukshundklubb!

Maila web@kumlabk.se det du vill ha in i kalendern.

*Datum

*Evenemang

*Kontaktpersson

26 maj Lydnadstävling, Start & klass I

30 maj-2 juni Klubben uthyrd

3 juni Medlemsmöte 18,30

6-9 juni SM lydnad & rallylydnad i Hallsberg

11-12 juni Agility kvällstävling klass 2

30 juni Elit klass spår

Våra sponsorer!

Nu kan du stötta Kumla Brukshundklubb varje gång du bokar hotell och handlar på nätet, vi hoppas att alla ska börja använda Sponsorhuset!
Det enda du behöver göra är att klicka dig vidare till butiken från vår sida på Sponsorhuset, hur enkelt som helst!
Är du dessutom medlem på Sponsorhuset får även du som handlar pengar tillbaka. Bli gratis medlem här eller ladda ner Sponsorhuset-appen:

www.sponsorhuset.se/kumlabk/bli-medlem

Kumla bk på Instagram!

Ny medlem men inte fått medlemskort eller Brukshunden?

Då saknas det nog nån uppgift om dig till medlemsregistret.

Kontakta medlemsansvarig via mail eller SMS på telefon 073-904 50 80

Teckna dig som medlem här!

Lokalavgiften i Kumla brukshundklubb är 200 kr

Vi är ett gäng, idag ca 170 st som tycker att detta med hundar är det roligaste som finns. Att träna, tävla, leka, gosa och gå på promenader i ösregn och i sol.

Tillsammans är vi Kumla Brukshundklubb. Vi har vår klubbstuga ca 5 km utanför Kumla där det pågår aktiviteter nästan året om.

Tävlingar, kurser, föreläsningar, möten med grupperna eller så är det folk där och tränar med sina hundar pratar, umgås och tar en kopp kaffe.

På torsdagar och söndagar är det fri träning då är det inga kurser vid klubben.

Från Örebro E 20

Sväng av motorvägen mot Kumla, avfart 108 följ sedan vägen, du åker förbi Ericsson och Shell macken sedan svänger du höger mot Fjugesta efter ca 5 km finns en skylt “Brukshundklubb” du är framme.

Från Göteborg E 20

Sväng motorvägen vid avfart 107 sedan första vänster i rondellen mot Kumla. Åk ca 1 km sedan vänster mot Fjugesta. Åk ca 5 km, skylt Brukshundklubb, du är framme.

Från Katrineholm väg 52

Sväng höger mot Kumla centrum åk rakt fram genom 3 rondeller, fortsätt rakt genom hela Kumla när du passerar Pizzeria Semurg som ligger på vänster sida. Åk 5 km, skylt Brukshundklubb, du är framme.

Koordinater:

Lat: N 59 grader 7′ 9,45