Medlemsutskick

Registrera din mailadress

Om du får detta på brev i posten betyder det att det inte finns någon mailadress registrerad på ditt namn. Gå gärna in på www.brukshundklubben.se/minasidoroch registrera din mail. Vill du däremot inte ha utskick från oss kontakta styrelsen@kumlabk.se


Hej Medlem i Kumla brukshundklubb

Vill börja med att tacka för förtroendet att vara ordförande ännu ett år och tacka alla engagerade och duktiga medlemmar för allt bra jobb ni gör i klubben. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Årsmötet är nu avklarat och vill man ta del av det som beslutades finns kopia av handlingarna upphängd på anslagstavlan på klubben. Där finns info om alla representanter i Styrelsen och annat viktigt. Nämnas kan att vi beslutade höja medlemsavgiften med 20 kr from 2018 och att budget som las var en minusbudget, detta verkar dock inte bli faktum då flera redan beslutat om fler inkomstbringande aktiviteter så som den stora agility tävlingen i slutet av året och flera roliga kurser.

Som flera säkert vet finns nu ett beslut om att om man vill träna i skog och mark med sin träningsgrupp ( mer än 2st personer ) så krävs det en tränings ledare med ett tillstånd i form av ett kort som på begäran ska kunna visas upp. För att få detta bevis ska du skicka namn, klubb och dina kontaktupgifter till mig, så vidarebefordrar jag dessa till ansvarig. Ni bör göra detta omg men senast den 9e mars, så vi får intygen så fort som möjligt.

Skicka uppgifterna på sms till 0739045080.

Känner du att det vore kul att vara med och hjälpa till på nån tävling eller bidraga med något annat till din klubb i form av ideer och förslag på saker att göra tillsammans, så tveka inte att kontakta någon, antingen i Styrelsen eller ansvarig för respektive tävling, det finne alltid nåt man kan bidra med, även om man inte har några förkunskaper. Ett bra sätt att bli mer delaktig och lära sig nya saker och så har man kul tilsammans med andra hund vänner.

Hoppas detta år kommer ge oss många roliga träningar och hund möten.

Passar också på att önska alla våra tävlande lycka till på årets alla tävlingar.

Vid pennan Orförande Anna J